Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

UMI Sukade

origin Uruguay
types Black Angus
nutrition 200 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Informatie

Ontdek de UMI Sukade, een waar genot uit Uruguay! Onze UMI Sukade is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde runderen die 200 dagen graan gevoerd zijn. De UMI Sukade wordt gesneden uit de schouder van het rund en heeft een marmeringscore van 5+.
  • De Sukade wordt gesneden uit de schouder van het rund. De draderige textuur komt voort uit het feit dat de Sukade afkomstig is van spieren die het dier veel gebruikt. Sukade kennen we als draadjesvlees. Vlees dat pas na urenlange bereiding op lage temperatuur mals wordt, nadat het stugge bindweefsel is veranderd in gelei. Maar je kan meer met een Sukade: als je de zeen tussen de sukade uitsnijdt, blijf je achter met twee onwijs lekkere steaks. Dit zijn de flat iron steaks.

  • Kilo prijs € 25
    Merk UMI
    Porties Heel
    Voeding 200 dagen graangevoerd
    Rassen Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Welkom bij Beef Boutique, waar we met trots een van de meest exclusieve vleeslijnen presenteren: UMI. Slechts een handvol runderen voldoet aan de strenge eis van een minimale marmeringscore van 5, wat UMI onderscheidt als het neusje van de zalm op het gebied van rundvlees. Tijdens de productie van de verschillende delen wordt er met precisie geselecteerd om alleen de allerbeste kwaliteit onze klanten te bieden.

    Uruguay, het land van overvloedig vee en natuurpracht
    UMI komt rechtstreeks uit Uruguay, gelegen in het zuidoosten van Zuid-Amerika, Uruguay herbergt ongeveer vier keer meer vee dan mensen. Met uitgestrekte natuur en velden hebben de inwoners van Uruguay een diepgaand begrip van veehouderij. Een opvallend feit is dat Uruguay het enige land ter wereld is met 100% traceerbaar vee. Met UMI weten we precies waar ons vlees vandaan komt, en we zijn er trots op dat we deze transparantie met onze klanten kunnen delen.

    Het geheim van UMI: graangevoerd en stressvrij
    Wat maakt UMI zo buitengewoon? Het begint met het dieet. De runderen die UMI produceren, genieten jarenlang van een stressvrij leven in de open velden van Uruguay, waar ze vrij grazen op natuurlijke wijze. Het graandieet van 200 dagen voordat het vlees wordt geoogst, geeft het een unieke smaak en malsheid. Hierbij komt dat de runderen hormoonvrij zijn en geen antibiotica krijgen. Met een indrukwekkende leefruimte van 10.000 m2 per dier, kun je gerust zeggen dat deze runderen een welvarend en respectvol leven hebben gehad.

    Umi - De 'Art Of Beef'
    UMI, de parel van Uruguay, wordt slechts geproduceerd door een select aantal runderen met een minimale marmeringscore van 5+. Bij UMI is perfectie de norm, en alleen het beste van het beste maakt deel uit van deze uitzonderlijke vleeslijn. Tijdens het productieproces worden enkel de meest hoogwaardige delen zorgvuldig geselecteerd. UMI wordt niet zomaar 'Art Of Beef' genoemd; het is een ware kunstvorm

    Proef de kunst van UMI bij Beef Boutique
    Bestel snel en ontdek waarom UMI de nieuwe standaard zet voor premium rundvlees. Proef de trots van Uruguay met Beef Boutique's UMI - de 'Art Of Beef'.

    Beef Boutique, waar kwaliteit en passie samenkomen
    Bij Beef Boutique zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en het delen van onze passie voor voortreffelijk rundvlees. Ontdek de perfectie van UMI en maak je volgende culinaire ervaring onvergetelijk met Beef Boutique.

  • Bereiding

    Bereiding

    7 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Sukade van de BBQ.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
    • Sukade op de BBQ: Leg de Sukade op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
    • Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Sukade een kerntemperatuur van 74°C  heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Sukade vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 94°C bereikt. 
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    5 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Bereid de Sukade tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 160°C.
    • Aanbraden: Verhit een pan op hoog vuur en schroei de Sukade aan beide kanten kort dicht in olie of boter voor een mooie korst.
    • Sukade in de Oven: Plaats de Sukade in een braadslee en voeg aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Dek de braadslee af met een deksel en plaats de Sukade in de voorverwarmde oven. Laat het vlees langzaam garen gedurende 2 tot 3 uur of tot de gewenste kerntempratuur is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: UMI Sukade
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
  • 085 48 77 002
  • info@beefboutique.nl
UMI Sukade