Bestel vóór 23:59 en ontvang je bestelling de volgende leverdag in huis
Steakcation actie nu met 10%
UMI Sukade
origin Uruguay
types Black Angus
nutrition 200 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Over dit product

Ontdek de UMI Sukade, een waar genot uit Uruguay! Onze UMI Sukade is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde runderen die 200 dagen graan gevoerd zijn. De UMI Sukade wordt gesneden uit de schouder van het rund en heeft een marmeringscore van 5+.
  • De Sukade wordt gesneden uit de schouder van het rund. De draderige textuur komt voort uit het feit dat de Sukade afkomstig is van spieren die het dier veel gebruikt. Sukade kennen we als draadjesvlees. Vlees dat pas na urenlange bereiding op lage temperatuur mals wordt, nadat het stugge bindweefsel is veranderd in gelei. Maar je kan meer met een Sukade: als je de zeen tussen de sukade uitsnijdt, blijf je achter met twee onwijs lekkere steaks. Dit zijn de flat iron steaks.

  • Kilo prijs € 25
    Merk UMI
    Porties Heel
    Voeding 200 dagen graangevoerd
    Rassen Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    7 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Sukade van de BBQ.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
    • Sukade op de BBQ: Leg de Sukade op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
    • Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Sukade een kerntemperatuur van 74°C  heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Sukade vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 94°C bereikt. 
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    5 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Bereid de Sukade tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 160°C.
    • Aanbraden: Verhit een pan op hoog vuur en schroei de Sukade aan beide kanten kort dicht in olie of boter voor een mooie korst.
    • Sukade in de Oven: Plaats de Sukade in een braadslee en voeg aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Dek de braadslee af met een deksel en plaats de Sukade in de voorverwarmde oven. Laat het vlees langzaam garen gedurende 2 tot 3 uur of tot de gewenste kerntempratuur is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: UMI Sukade
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder.
Tim is je aanspreekpunt bij Beef Boutique en geeft je graag persoonlijk advies. Stuur gerust een bericht via telefoon, e-mail of WhatsApp, en hij zal zo snel mogelijk reageren. Daarnaast hebben wij een  Vlees keuzehulp beschikbaar. In slechts een paar stappen wordt voor jou het best passende vlees geselecteerd.
Gegarandeerde kwaliteit! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.
dennis
star star star star star
star star star star star
perfect goeie service vriendelijk goed kwaliteit vlees zeker en aanrader ik haal er vaker
Kiyoh carousel widget Geschreven op Kiyoh - Deze week
Jelmer
star star star star star
star star star star star
Geweldig goed vlees van echt heel goede kwaliteit. Bestelling snel binnen. Netjes verpakt, goed bevroren, kan zo de vriezer in. Wat nog wel eens voorkomt bij vlees ( entrecote ) is dat het vetrandje niet te eten is, te stug. Dat is hier het niet het geval! Het voegt echt extra smaak toe. Voor mij een 100% aanrader, ik kom terug!!
Kiyoh carousel widget Geschreven op Kiyoh - Deze week
Ahmet
star star star star star
star star star star star
Fantastisch! Heerlijk vlees, goede marmering wat ook fijne is dat de merken van de vlees duidelijk worden weergeven waardoor er toch een stuk meer beleving aan is doordat je de herkomst, voeding en omgeving kan opzoeken.
Kiyoh carousel widget Geschreven op Kiyoh - Deze week
UMI Sukade