Bestel vóór 23:59 en ontvang je bestelling de volgende leverdag in huis
Steakcation actie nu met 10%
The Black Tri-Tip
origin Uruguay
types Black Angus
nutrition 120 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Over dit product

Maak kennis met de The Black Tri-Tip. Afkomstig van volledig traceerbare Black Angus runderen uit Uruguay. De The Black Tri-TipĀ  wordt gesneden uit de onderkant van de dikke lende van het rund en is prachtig gemarmerd door het 120 dagen graandieet.
  • De Tri-Tip wordt gesneden uit de onderkant van de dikke lende van het rund en dankt zijn naam aan de driehoekige vorm, het wordt ook wel het ezeltje of liesstuk genoemd. Het is echt werkvlees, de structuur is steviger dan spieren die weinig hoeven te werken en heeft daardoor een sterke, diepe smaak. Er zit een vetkap op de Tri Tip. Deze kun je het best laten zitten want het geeft smaak af.

  • Kilo prijs € 23,95
    Merk The Black
    Porties Heel
    Voeding 120 dagen graangevoerd
    Rassen Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    45 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Tri-Tip van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de Tri-Tip 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120°C. Plaats de Tri-Tip op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 50°C.
    • Directe Hitte: Haal de Tri-Tip van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 54°C is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de Tri-Tip enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    45 minuten

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Bereid de Tri-Tip tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Haal de Tri-Tip 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen en verwarm de oven voor op 150°C.
    • Aanbraden in de pan: Verhit een goeie scheut braadboter in een koekenpan op matig hoog vuur. Bestrooi de Tri-Tip aan alle kanten met zout. Braad het vlees enkele minuten rondom aan, totdat het een mooie bruine kleur heeft.
    • Ovenbereiding: Plaats de aangebraden Tri-Tip in een ovenschaal en voeg wat jus toe. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de Tri-Tip braden tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt.
    • Rusten voor het aansnijden: Laat de Tri-Tip enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: The Black Tri-Tip
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder.

Met trots presenteren wij de The black Ribeye. De ā€˜Japanese Black’ runderen worden met zorg grootgebracht volgens eeuwenoude methoden en genieten van een 840 dagen graandieet.

Gegarandeerde kwaliteit! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.
Marijke
star star star star star
star star star star star
The best! Een aantal keren besteld, en ook iets te vaak op het laatste moment. Even een appje of prive bericht is voldoende om dezelfde avond je vlees al in huis te hebben. Een bedrijf waar de klant nog lekker ouderwets de koning(in) is. Ik ben fan!
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Jeroen
star star star star star
star star star star star
Top kwaliteit en service Vlees is van topkwaliteit, goed verpakt en netjes geleverd. Contact met ze is goed en je krijgt snel en netjes antwoord!
Kiyoh carousel widget Geschreven op Vorige week
Jan
star star star star star
star star star star star
Wederom weer zeer genoten van het beste vlees Vlees besteld en de volgde dag snel en eenvoudig in huis. Vlees was wederom weer top en smelt op de tong
Kiyoh carousel widget Geschreven op Vorige week

Carnimex Japanese Wagyu
  • Traceerbaarheid gegarandeerd:Ā Elk stuk vlees van The Black is volledig traceerbaar, van boerderij tot bord, voor maximale transparantie.
  • Leven van met ruimte:Ā Met 10.000 m2 leefruimte per dier in Uruguay, genieten The Black runderen van een stressvrij leven zonder hormonen of antibiotica.
  • Geniet van de perfectie:Ā Ervaar de unieke smaak en kwaliteit van The Black Angus runderen, en breng deze excellente ervaring naar je eigen keuken dankzij Beef Boutique.
  • Excellente smaak:Ā Met 120 dagen graanvoeding genieten onze runderen van een speciaal dieet voor een unieke smaakbeleving.
  • Ethiek en verantwoordelijkheid:Ā The Black staat niet alleen voor excellent vlees, maar ook voor een ethische benadering van veeteelt.
  • Ga op ontdekking:Ā Ontdek het verhaal achter The Black angus runderen en onze toewijding aan kwaliteit.
Carnimex Japanese Wagyu

The Black Tri-Tip