Over dit product
-
De Diamanthaas wordt gesneden uit de voorbout. Het is een kleine, langwerpige steak. Het ligt tussen de schouders van het rund in het bloemstuk. De spier heeft weinig hoeven te werken hierdoor bevat het nauwelijks bindweefsel, de structuur is fijndradig en zacht. Het is daarom zeer mals. De naam Diamanthaas zou ontstaan zijn in Antwerpen omdat orthodoxe joden (die actief waren in de diamanthandel) het graag aten. Hun spijswetten verboden hen vlees van de achterkant van het rund te eten. Daarom staat deze steak ook wel bekend als Jodenhaas.
-
Merk The Black Porties Heel Voeding 120 dagen graangevoerd Rassen Black Angus Rijping Wet aged -
-
U plaatst een review over: The Black DiamanthaasAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Met trots presenteren wij de The black Ribeye. De ‘Japanese Black’ runderen worden met zorg grootgebracht volgens eeuwenoude methoden en genieten van een 840 dagen graandieet.
