Bestel vóór 23:59 en ontvang je bestelling de volgende leverdag in huis
Steakcation actie nu met 10%
Taurus Gold Chuck Roll
origin Uruguay
types Hereford/Black Angus
nutrition 200 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Over dit product

Ervaar de smaak van de Taurus Gold Chuck Roll. Deze premium Chuck Roll komt van 200 dagen graan gevoerde Hereford/Angus-runderen uit de uitgestrekte velden van Uruguay. De Taurus Gold Chuck Roll is van ‘Farm to Fork’, volledig traceerbaar.
  • De Chuck Roll wordt gesneden uit het gedeelte tussen de ribeye en de nek van het rund. Vaak wordt de Chuck Roll gebruikt voor ‘low ’n slow bereidingen. Dit is echter niet het enige waar de Chuck Roll voor gebruikt kan worden, er zijn namelijk ook een aantal verrukkelijke steaks uit te snijden waaronder de Chuck Eye Steak, de Denver steak en de Sierra steak.

  • Kilo prijs € 23
    Merk Taurus Gold
    Porties Heel
    Voeding 200 dagen graangevoerd
    Rassen Hereford/Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    8 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Chuck Roll van de BBQ.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
    • Brisket op de BBQ: Leg de Chuck Roll op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
    • Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 74°C  heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Chuck Roll vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt. 
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    5 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Bereid de Chuck Roll tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180°C.
    • Brisket in de Oven: Leg de Chuck Roll in een grote braadslee. Gaar het vlees voor een uur of totdat de kerntemperatuur 70°C aangeeft en haal de Chuck Roll er dan uit. Zet de oven vervolgens terug op 160°C.
    • Inpakken en Terug in de Oven: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 70°C  heeft bereikt, voeg je aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe en doe je de deksel op de braadslee. Doe de Chuck Roll vervolgens terug in de oven en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt
    • Rusten: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.

    *Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: Taurus Gold Chuck Roll
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder.
Tim is je aanspreekpunt bij Beef Boutique en geeft je graag persoonlijk advies. Stuur gerust een bericht via telefoon, e-mail of WhatsApp, en hij zal zo snel mogelijk reageren. Daarnaast hebben wij een  Vlees keuzehulp beschikbaar. In slechts een paar stappen wordt voor jou het best passende vlees geselecteerd.
Gegarandeerde kwaliteit! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.
Marijke
star star star star star
star star star star star
The best! Een aantal keren besteld, en ook iets te vaak op het laatste moment. Even een appje of prive bericht is voldoende om dezelfde avond je vlees al in huis te hebben. Een bedrijf waar de klant nog lekker ouderwets de koning(in) is. Ik ben fan!
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Jeroen
star star star star star
star star star star star
Top kwaliteit en service Vlees is van topkwaliteit, goed verpakt en netjes geleverd. Contact met ze is goed en je krijgt snel en netjes antwoord!
Kiyoh carousel widget Geschreven op Vorige week
Jan
star star star star star
star star star star star
Wederom weer zeer genoten van het beste vlees Vlees besteld en de volgde dag snel en eenvoudig in huis. Vlees was wederom weer top en smelt op de tong
Kiyoh carousel widget Geschreven op Vorige week
Taurus Gold Chuck Roll