

-
Het beste vlees, thuis bezorgd
-
Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
-
Gratis bezorging van 75,00
-
Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur
Over dit product
-
De Ribeye wordt gesneden uit de rib van het rund tussen de zesde en twaalfde rib. Deze zitten aan de voorkant van de rug, tussen de lende en de schouder. Omdat de ribben nauwelijks tot niet in beweging komen, ontstaat er in de loop van tijd veel vet. Dit wordt intramusculair vet genoemd en zorgt voor mooie marmering. Hierdoor staat de Ribeye bekend als een van de meest malse en smaakvolle delen van het rund.
-
Kilo prijs ā¬ 125 Merk .iNK Porties Heel Voeding 350-400 dagengraangevoerd Rassen Wagyu/Black Angus Rijping Wet aged -
Bereiding
30 min
Rare
48-53Ā°C
Medium-rare
54-60Ā°C
Medium
60-65Ā°C
Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Ribeye van de BBQ.
- Voorbereiding: Haal de Ribeye 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
- Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120Ā°C. Plaats de Ribeye op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 46Ā°C.
- Directe Hitte: Haal de Ribeye van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225Ā°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 52Ā°C is bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Laat de Ribeye enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
-
U plaatst een review over: .iNK Ribeye (heel)Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan