Bestel vóór 23:59 en ontvang je bestelling de volgende leverdag in huis
Steakcation actie nu met 10%
Carrara Wagyu Picanha
origin Australië

types Australisch Wagyu
nutrition 350-400 dagengraangevoerd
rijping Wet aged
Vanaf:  165,00
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Over dit product

Geniet van de Carrara Picanha. Deze Australisch Wagyu Picanha wordt geproduceerd van runderen met een marmeringsscore van 7+ tot 9+. Met zijn prachtige witte vetmarmering doet deze Carrara Picanha je denken aan de schoonheid van het Carrara-marmer zelf.
  • De Picanha wordt gesneden uit de achterkant van de rug in verlengde van de lende, boven de staart. Vandaar de Nederlandse benaming staartstuk. Dit deel van het rund is weinig in beweging, waardoor het vlees erg mals is. De Picanha heeft de vorm van een driehoek, en heeft altijd een vetkap, die zorgt voor veel extra smaak.

  • Merk Carrara Wagyu
    Porties Heel
    Voeding 350-400 dagengraangevoerd
    Rassen Australisch Wagyu
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    30 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Picanha van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de Picanha 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120°C. Plaats de Picanha op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 50°C.
    • Directe Hitte: Haal de Picanha van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 54°C is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de Picanha enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: Carrara Wagyu Picanha
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder.
Tim is je aanspreekpunt bij Beef Boutique en geeft je graag persoonlijk advies. Stuur gerust een bericht via telefoon, e-mail of WhatsApp, en hij zal zo snel mogelijk reageren. Daarnaast hebben wij een  Vlees keuzehulp beschikbaar. In slechts een paar stappen wordt voor jou het best passende vlees geselecteerd.
Gegarandeerde kwaliteit! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.
Samira
star star star star star
star star star star star
Uitstekend Top kwaliteit Top service
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Collin
star star star star star
star star star star star
Goed vlees, snelle levering Mooi vlees van goede kwaliteit. Terug te merken aan smaak en structuur.
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Maria
star star star star star
star star star star star
goede kwaliteit Goede kwaliteit en goede service.
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
chevron-left chevron-right