Carrara Wagyu Chuck Roll
- Het beste vlees, thuis bezorgd
- Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
- Gratis bezorging van 75,00
- Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur
Informatie
-
carrarachuckroll
-
Merk Carrara Wagyu Porties Heel Voeding 350-400 dagengraangevoerd Rassen Australisch Wagyu Rijping Wet aged -
Welkom bij Beef Boutique, waar we met trots Carrara Wagyu presenteren. Hier gaan we verder dan alleen maar vlees: we bieden een ervaring van ongekende kwaliteit en smaak. Ontdek waarom Carrara Wagyu de standaard zet voor kwaliteit in de wereld van Wagyu.
Het geheim achter Carrara Wagyu
Carrara Wagyu, vernoemd naar het iconische Carrara-marmer, brengt Wagyu naar een geheel nieuw niveau. Het Wagyu-rundvlees wordt geproduceerd van runderen met een score van 6+ tot 7+, waardoor het tot de absolute top behoort. De prachtige witte vetmarmering op het vlees doet denken aan de schoonheid van het Carrara-marmer zelf.Ongeëvenaarde kwaliteit en smaak
Bij Carrara Wagyu geloven ze in niets minder dan perfectie. Met zijn boterachtige textuur en onmiskenbare smaak biedt elk stuk een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij Beef Boutique geloven we in het leveren van meer dan alleen vlees, elk stuk vlees wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld, van de weide tot aan jouw bord.Toewijding aan dierenwelzijn
Bij Carrara Wagyu gaat kwaliteit hand in hand met ethiek. De koeien worden met liefde en respect behandeld op de boerderijen, waar ze de hoogste kwaliteit van zorg ontvangen. De Carrara Wagyu veehouders zijn volledig getraind en toegewijd aan het welzijn van de dieren, wat resulteert in een luxueuze en prestigieuze reputatie van prijswinnende kwaliteit.Een ervaring die je niet mag missen
Klaar om de wereld van Wagyu te verkennen zoals nooit tevoren? Ontdek Carrara Wagyu en laat je betoveren door de perfectie van Wagyu-rundvlees.Proef de Perfectie: Bestel nu bij Beef Boutique
Wacht niet langer en breng de ervaring van Carrara Wagyu naar je eigen keuken. Bestel nu bij Beef Boutique en ontdek waarom Carrara Wagyu synoniem staat voor de ultieme Wagyu-ervaring. Laat je verrassen door de luxe en smaak van Carrara Wagyu rundvlees en geniet van een culinair avontuur dat je nooit zult vergeten. -
Bereiding
8 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Chuck Roll van de BBQ.
- Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
- Brisket op de BBQ: Leg de Chuck Roll op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
- Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 74°C heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Chuck Roll vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
Bereiding
5 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Bereid de Chuck Roll tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.
- Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180°C.
- Brisket in de Oven: Leg de Chuck Roll in een grote braadslee. Gaar het vlees voor een uur of totdat de kerntemperatuur 70°C aangeeft en haal de Chuck Roll er dan uit. Zet de oven vervolgens terug op 160°C.
- Inpakken en Terug in de Oven: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 70°C heeft bereikt, voeg je aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe en doe je de deksel op de braadslee. Doe de Chuck Roll vervolgens terug in de oven en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt
- Rusten: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
-
U plaatst een review over: Carrara Wagyu Chuck RollAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan