Bestel vóór 23:59 en ontvang je bestelling de volgende leverdag in huis
Steakcation actie nu met 10%
Carnimex Wagyu Entrecote (heel)
origin Japan
types Japanese Wagyu
nutrition 840 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
Vanaf:  487,50
  • Het _beste_ vlees, thuis bezorgd Het beste vlees, thuis bezorgd
  • Bestel _voor 23.59_ en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis Bestel voor 23.59 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging van _75,00_ Gratis bezorging van 75,00
  • Bezorgd tussen _17.00 en 22.00_ uur Bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur

Over dit product

Met trots presenteren wij de Carnimex Japans Wagyu Entrecote. De ‘Japanese Black’ runderen worden met zorg grootgebracht volgens eeuwenoude methoden en genieten van een 840 dagen graandieet. Dit resulteert in een verbluffende marmering. De Carnimex Japans Wagyu Entrecote is afkomstig uit de dunne lende.
  • De Entrecote wordt gesneden langs de rugwervel van het rund en is afkomstig uit de dunne lende. Hierdoor bevat het vlees een goede hoeveelheid vet en marmering. Een belangrijk kenmerk van de Entrecote is de vetrand aan de buitenkant, wat bijdraagt aan de smaak en sappigheid van het vlees.

  • Kilo prijs € 195
    Merk Carnimex Japans Wagyu
    Porties Heel
    Voeding 840 dagen graangevoerd
    Rassen Japanese Wagyu
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    30 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Entrecote van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de Entrecote 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120°C. Plaats de Entrecote op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 46°C.
    • Directe Hitte: Haal de Entrecote van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 52°C is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de Entrecote enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: Carnimex Wagyu Entrecote (heel)
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder.
Tim is je aanspreekpunt bij Beef Boutique en geeft je graag persoonlijk advies. Stuur gerust een bericht via telefoon, e-mail of WhatsApp, en hij zal zo snel mogelijk reageren. Daarnaast hebben wij een  Vlees keuzehulp beschikbaar. In slechts een paar stappen wordt voor jou het best passende vlees geselecteerd.
Gegarandeerde kwaliteit! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.
Samira
star star star star star
star star star star star
Uitstekend Top kwaliteit Top service
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Collin
star star star star star
star star star star star
Goed vlees, snelle levering Mooi vlees van goede kwaliteit. Terug te merken aan smaak en structuur.
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
Maria
star star star star star
star star star star star
goede kwaliteit Goede kwaliteit en goede service.
Kiyoh carousel widget Geschreven op Deze week
chevron-left chevron-right

Carnimex Japanese Wagyu

Unieke kruising: .iNK biedt een unieke combinatie van Australische Wagyu en Black Angus genetica, resulterend in uitzonderlijke kwaliteit.
Ruimte genoeg: .iNK gelooft in het belang van gelukkige en gezonde kuddes, waar de runderen 365 dagen per jaar vrij rondlopen in de weelderige graslanden van Uruguay.
Uitzonderlijke kwaliteit: .iNK biedt F1 en F2 kwaliteit, dankzij een 350+ dagen graan gevoerd dieet, waardoor elke hap een smaakvolle beleving is.
Kwaliteit en passie: Beef Boutique staat voor kwaliteit en passie en .iNK is daar geen uitzondering op. Ontdek zelf waarom .iNK synoniem staat voor premium rundvlees.
Sensatie voor de zintuigen: Elk stuk .iNK is een meesterwerk van smaak en textuur. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Een unieke ervaring: Ontdek de perfectie van .iNK en laat je verrassen door deze unieke combinatie.

Carnimex Japanese Wagyu